testimonials

Boukje luistert en voelt heel nauwgezet. Ze weet precies op de kwetsbare plekken te raken en ontzenuwen

Cleo, mode-ontwerpster/web designer

 

De sessie kan ik het het beste omschrijven als een reis in je eigen innerlijk. Heel bijzonder! Boukje vertelde steeds wat ze bij me zag en ze zei dingen waarvan ik nu achteraf denk, hoe kon ze die weten? Dingen die echt de kern pakten van problemen waar ik al jaren mee zat. Na de sessie was ik wat moe en toch heel licht. Ik wist heel zeker wat ik moest doen met het issue wat ter sprake was gekomen en ik merk dat mijn leven een stuk rustiger is geworden. Als ik weer met iets zit, zal ik zeker weer Boukjes hulp inroepen. Ik kan het echt iedereen aanraden

Heleen, taaldeskundige/Bowen therapeute

 

Vanaf mijn eerste ontmoeting met Boukje ben ik onder de indruk van hoe helder en volledig zij ziet en communiceert in haar healings en ook daar buiten. Doordat ze een zachte persoonlijkheid heeft, oprecht geïnteresseerd is en tevens ook eerlijk en direct, voel ik mij erg veilig en op mijn gemak bij haar. Ze is geduldig en doortastend in de healings die zij geeft.

Tijdens mijn laatste healing heb ik besloten iets met Boukje te delen waar ik het erg moeilijk mee heb gehad en wat ik niet eerder met iemand heb gedeeld. Boukje luisterde zonder oordeel naar mijn verhaal en naar aanleiding van wat ik vertelde hebben we gezocht naar de onderliggende kern-overtuiging en deze kunnen vinden. Hierdoor heb ik healing kunnen ervaren op een heel diep niveau. Een bijzondere en intense ervaring.

Na de healing merk ik aan mijn gedachten, mijn gevoel en mijn handelen dat er wezenlijk iets is veranderd. Mijn fysieke lichaam moest schijnbaar wennen aan de energetische verandering. Dit heb ik met Boukje gedeeld en ik kon bij haar terecht met vragen en ze checkte in die dagen nog even hoe het met mij ging.

Theta Healing is als een reis door jezelf, een prachtige ervaring, een groot cadeau. Boukje weet je hier als geen ander in te begeleiden, een onvergetelijk ervaring te bieden die verandering kan creëren in jouw leven

Yvette Vrijmoed, massage therapeute