Sessies

Hoe en Wat

Je eerste sessie duurt ongeveer 90 minuten. Het omvat een intake gesprek, uitleg over hoe de sessie plaatsvindt en de sessie zelf. Volgende sessies duren gemiddeld 60 minuten. Tijdens de sessie zitten we tegenover elkaar.

Een sessie bestaat gewoonlijk uit het definiëren waar je aan wilt werken, in Theta staat gaan, gevolgd door intuïtief scannen, het identificeren van berperkende overtuigingen en deze vervangen door nieuwe overtuigingen, inprenten van positieve gevoelens, emoties en healing energie.

Steeds wanneer er tijdens de sessie een verandering of healing in jouw systeem kan plaatsvinden vraag ik om jouw toestemming. Uit respect voor jouw vrije wil maar ook omdat je onbewuste iedere verandering waarvoor jij geen verbale toestemming geeft automatisch weigert.

Spiertesten

Binnen ThetaHealing maken we vaak gebruik van spiertesten om het onbewuste geloofssysteem te checken. Het spiertesten vindt haar oorsprong in de kinesiologie en het maakt gebruik van je electrische systeem en spieren. Wanneer je iets zegt of denkt wat in je onderbewuste als ‘waar’ resoneert, dan zendt je electromagnetische veld een positieve frequentie om je lichaam heen wat je spieren sterker maakt. Wanneer je daarentegen iets zegt of denkt dat als ‘vals’ resoneert in je onderbewuste, dan zendt het electromagnetische veld een negatieve frequentie om het lichaam heen waardoor je spieren zwakker worden.

Voor het spiertesten is het belangrijk om voldoende water te drinken aangezien alleen een goed gehydrateerd lichaam accuraat reageert. Lees meer over spiertesten en de methodes die ik gebruik in deze PDF.

Voorbereiding voor een sessie

Zorg ervoor dat je lichaam goed gehydrateerd is voordat je komt. Drink voldoende water en laat het drinken van koffie of alcohol achterwege de avond voor of de ochtend van de sessie.